Kristályblog

A cseh Kristályvölgy, azaz a PRECIOSA bölcsője

2017.11.12 16:33

A cseh Kristályvölgy

A cseh Kristályvölgy egy varázslatos völgy, amely az európai üveggyártás egyik legismertebb központja a középkor óta. A korai cseh mesterek a 14. század óta kísérleteztek itt üveggel és kristályokkal.

 

Egyedül az itt elérhető természeti erőforrásokat használták a munka során. Az évszázadokon át tarót folyamatos fejlesztésnek köszönheti az eredeti cseh kristály, így a Preciosa kristály is a verhetetlen minőséget. 

A Preciosa a kristályékszerek és dekortermékek gyártása során ugyanazt a hagyományt követi, mint az elmúlt évszázadok kézművesei. A Preciosa gyár jelenleg a legújabb technológiát használja, beleértve a 3D-s nanotechnológia és a 3D-s modellezés innovációit. De megőrizte a részletgazdagságot a kristálytermékek, szintetikus drágakövek, kristályékszerek vagy kristályüvegből készült lámpák és más berendezési tárgyak gyártása során.

A cseh üveggyártási hagyomány és a modern, innovatív technológia egyedülálló kombinációjának köszönhetően a Preciosa 10 termékcsoportja a világ legjobbjai között van. A Preciosa kristályékszerek hozzájárulnak ahhoz, hogy a világot szebb helynek lássuk...

 

 

Webáruház készítés