Kristályblog

2019.05.05 19:32

A PRECIOSA márka a világ egyeik vezető kristályüveg ékszer gyártó vállalata. A cseh kristály - bohemian vagy czech crystal - ajándéktárgyak és ékszerek évtizedekig megtalálhatók voltak szinte minden háztartásban. A PRECIOSA ma a legnagyobb cseh kristálygyártó cég, a világ több, mint 100 országban van jelen. A PRECIOSA név külföldön ismerősen cseng az ékszereket kedvelők világában, habár Magyarországon még kevesen ismerik a márkát. A preciosajewellery.hu shop küldetése, hogy a cseh kristályékszerek hazánkban is olyan ismertek legyenek, mint a kristályékszerek piacának másik jelentős tényezője, a Swarovski. OLVASS TOVÁBB>>>

Annak örömére, hogy megnyitottuk a PRECIOSA kristályékszer butikot a Corvin sétányon, Crystal Weekendet tartunk. 2018. december 7-9-ig, azaz péntektől vasárnapig 20% kedvezménnyel árusítunk minden készleten lévő PRECIOSA ékszert és ajándéktárgyat. 
A Pearl Showroomban is, a Corvin sétányon és természetesen itt, a webshopban is.
Olvass tovább!

Régóta terveztük, de most jött el az ideje annak, hogy a PRECIOSA kristályékszerek élőben is megnézhetők, felpróbálhatók és megvásárolhatók legyenek. Megnyitottuk a PRECIOSA ékszerbutikot a Corvin sétányon, a Pearl Showroomban.

 

Kristályékszert Valentin-napra??

Ilyenkor Valentin-nap közeledtével rendre fellángol a vita: kell-e nekünk ez a szívecskés ünnep vagy hagyjuk inkább a fenébe ezt az ámerikai giccsparádét? Hiszen az évnek nem csupán ezen az egy napján lehet megajándékozni a szerelmünket például kristályékszerrel, meglepni szeretteinket valami aprósággal. Nos, ha ez így van, vajon miért van létjogosultsága a nőnapnak vagy éppen anyák napjának?

 

2017.11.20 14:25

A kristály története

A kristály szó ókori görög eredetű, jelentése: jég. A kifejezést hegyi kristályként a természetes kristályos kvarcra kezdték el használni, amelyet elsősorban a színtelenség, illetve az optikai tisztaság és keménység jellemez.

A kristály története

A cseh Kristályvölgy

A cseh Kristályvölgy egy varázslatos völgy, amely az európai üveggyártás egyik legismertebb központja a középkor óta. A korai cseh mesterek a 14. század óta kísérleteztek itt üveggel és kristályokkal.

 

Webáruház készítés